Tips-SM 2013 över – vinnarna utsedda

Igår avgjordes finalen av Tips-SM i Stockholm där de 13 bästa lagen och individuella tävlande ställde upp i en fotbolls-frågesport.

När resultaten hade räknats ihop stod det klart att det blev Örjan Persson från Finspång som hade vunnit den individuella tävlingen. Totalt fick han och andrepristagaren Dan Eckerlid från Falköping ihop fyra rätt svar vardera men det var på utslagsfrågan som det hela avgjordes. Med vinsten i hamn blev han 250 000 kronor rikare och fick även ta emot en resa komplett med flyg, hotell och biljetter till premiärmatchen av Premier League.

Vid lagtävlingen är det en av lagdeltagarna som får vara med och svara på kunskapsfrågorna. Även här fick man använda sig av en utslagsfråga för att kunna utse en vinnare. Till slut stod det klart att Dollar ligan från Uppsala hade tagit hem tävlingen. Kristian Nylund, som svarat på frågorna för laget gjorde ett mycket bra jobb och håvade in 50 000 kronor till varje lagmedlem samt biljetter och resa för hela laget till CL-premiären.

Totalt deltog 74 406 individuellaspelare och 3 516 lag under årets tävling. För den som inte lyckades ta sig hela vägen så behöver man inte misströsta, redan i helgen kan en ensam vinnare med 13 rätt ta hem hela 21 miljoner kronor på Stryktipset!

sofie