Tider för spelstopp på samtliga spel

När man ska vara med på olika dragningar så gäller det att man lämnar in sina rader i god tid. Detta är för att ditt resultat ska hinna räknas med bland alla inlämnade rader inför själva spelet drar igång. Här nedan listar vi spelstopp för samtliga spel:

Lotto
Senast klockan 17:15 på onsdagar och 17:45 på lördagar måste du lämna in dina rader för att vara med i kvällens dragning.

Keno
Varje vardag är det innan 18:25 som du måste lämna in din rad. På helgen gäller istället 17:25 som tid för spelstopp.

Stryktipset
Senast klockan 15:59 på lördagen måste du ha lämnat in din rad för chansen på 13 rätt (och den respekt som medföljer med det).

Eurojackpot
Redan klockan 19:00 på fredagen måste din rad vara inlämnad för att du ska kunna vara med under den relativt sena dragningen.

Europatipset
Spelstoppet för Europatipset skiljer sig lite från vecka till vecka, men man kan säga att det på onsdagar brukar infall någon gång kring klockan 15:00 och på söndagar kring 19:00.

Måltipset
För spel på måltipset gäller 15:59 varje lördag som tiden för spelstopp, alltså samma tid som för Stryktipset.

Topptipset
Tiden för spelstopp på Topptipset varierar men brukar oftast ske samtidigt som spelstoppet för Europatipset eller Stryktipset.

Bomben
Spelstopp för Bomben varierar även det från dag till dag och är beroende av när matcherna som man spelar på körs. Oftast brukar spelstopp infalla ett par minuter innan avspark eller pucksläpp.

PowerBall
Eftersom dragningen sker klockan 04:00 svensk tid på torsdagar och söndagar så infaller spelstopp för oss här i Sverige ett par timmar tidigare, nämligen klockan 00.00 samma natt.

EuroMillions
Då Paris, som håller i dragningen, ligger en timme efter oss tidsmässigt så sker spelstopp för oss klockan 18:30 på tisdags- och fredagskvällarna.

MegaMillions
Klockan 23:00 på tisdag- och fredagskvällen är det spelstopp för oss här i Sverige. På natten klockan 04:00 dras sedan numren.

sofie