Svenska vinnare både inom hockey och spel

Utöver att det i helgen varit både hockey-VM och Eurovision Song Contest så har det blivit en hel del svenska vinnare.

403010_10152288582420062_65612967_nSom vanligt inleddes helgen med fredagens Eurojackpot-dragning som gav en lycklig vinnare ute i Europa. Denne lyckades med att få 5+1 rätt och vann därmed en summa på 6,3 miljoner kronor. Jackpotten rullar här vidare till nästa vecka och är då uppe i hela 116 miljoner kronor.

>> Spela på Eurojackpot inför fredagens dragning

lotto-varumarkeUnder lördagens lottodragning blev det ingen som lyckades få sju rätt på sin rad. Däremot blev det ett flertal vinnare som lyckades få 6+1 rätt på både Lotto 1 och 2. Dessa belönades med vinstsummor på 53 respektive 32 tusen kronor. Inte heller fick någon sju rätt på Joker, vilket betyder att Drömvinsten rullar vidare till onsdagens dragning och är just nu uppe i 102 miljoner kronor.

>> Spela på lotto och vinn Drömvinstens 102 miljoner!

stryktipset-varumarkeSom vi skrev tidigare så spelades under helgen den sista omgången av Premier League och ett flertal av dessa matcher ingick i helgens Stryktipsomgång. Totalt blev de 11 lyckliga tippare som fick 13 rätt på sin rad och då fick dela på jackpotten på 8 miljoner kronor. Helgens rad för Europatipset innehöll ett flertal svenska matcher och det var endast en vinnare som lyckades med att få alla tretton rätt. Som ensam vinnare fick denne ta hem en vinstsumma på hela 1,7 miljoner kronor.

>> Tippa inför helgens alla fotbollsomgångar

euromillionsUnder helgen har det även varit dragningar i ett flertal internationella lotterier. MegaMillions hade sin dragning natten till lördag gav denna gång två vinnare som lyckades knipa åt sig jackpotten. Euromillions jackpott rullade däremot över, men gav ändå nio nya miljonärer som lyckades få 5+1 rätt vardera. På Powerball hände det en hel del och mer om detta får ni läsa inom kort!

>> Spela internationellt med Mulitlotto

sofie