Storvinnare på Lotto och ny kenomiljonär

Under denna härliga sommarhelg så har det blivit flera nya vinnare runt om i landet.

Under fredagens dragning av Eurojackpot på var det ingen som lyckades få alla rätt på sin rad och jackpotten rullade därför över och är inför nästa veckas dragning uppe i hela 295 miljoner kronor. Dock blev det ändå en hel del storvinnare under dragningen. Två vinnare ute i Europa tog sig nästan hela vägen med 5+1 rätt och fick för det varsin vinstsumma som uppgick till nästan 4 miljoner kronor. För de svenska spelarna var 4+1 rätt det bästa utfallet och denna gång gav 1 700 kronor i vinst.

>> Spela på Eurojackpott och vinn jackpotten på 295 miljoner

Under lördagens lottodragning låg det en jackpott på 20 miljoner kronor på spel och redan under Lotto 1 så var det en ensam vinnare som lyckades knipa åt sig denna när hen fick sju rätt. Vinnaren som är bosatt i Trollhättan väntas nu få ett glädjande telefonsamtal från Svenska Spels vinnarambassadör. Totalt blev vinsten till trollhättan på 20,9 miljoner kronor. Även på Lotto 2 blev det en ensam vinnare som fick alla rätt. Denne fick för detta en vinstsumma på 2,3 miljoner kronor.
När det var dags för jokerdragning fanns det en chans på Drömvinsten för bägge dessa vinnare, men ingen lyckades med att pricka in två rätt på sina rader. Inte heller var det någon som fick sju rätt, utan den största jokerutdelningen blev på 250 000 kronor.

>> Spela på Lotto med Joker och vinn Drömvinsten

Denna helg blev det även en storvinnare på Keno. Under lördagens dragning var det en spelare från Köping som hade lämnat in en Kenorad för 5 kronor på Keno 10 och lyckades då med att pricka in samtliga rätt. Vinstsumman – En miljon svenska kronor!

>> Glöm inte Keno i sommar – dragning alla dagar i veckan

Denna veckas Stryktips-rad var en mix av hemma- och bortavinster och hela 677 spelare lyckades få 13 rätt på sina rader, vilket gav en utdelning på ca 9 000 kronor. På Europatipset blev det däremot större vinstutdelningar och nio glada vinnare fick varsin vinstsumma på 86 000 kronor.

>> Spela på dina favoritlag – 13 rätt är respekt

sofie