Stora svenska vinster

Under helgen blev det en hel del glada vinnare, främst här hemma i Sverige. Ute i världen på de större lotterierna blev det inga större vinstutdelningar och jackpottarna på PowerBall, EuroMillions och MegaMillions rullar därmed vidare.

Under lördagen blev det dock tre lyckliga vinnare när den traditionsenliga Lottodragningen ägde rum som vanligt. Redan efter att de första sju numren var dragna stod det klart att en spelare från Stockholmstrakten hade lyckats plocka hem 7,3 miljoner kronor. Strax därefter så delades ytterligare miljoner ut när en Lottospelare från Kalix fick fullträff med sin inlämnade spelrad. Denna gång var vinstsumman på 2,3 miljoner kronor.

Som om inte detta var nog så delades ytterligare miljoner ut när det var dags för kvällens Jokernummer. En spelare som lämnat in Lotto med Joker lyckades inte hela vägen med sina Lottonummer, men fick istället en fullträff med sina framslumpade jokernummer som gav denne 10 miljoner kronor!

Vid dragningen för Eurojackpot så delades den stora jackpotten ut, men denna vinst gick dock inte till någon svensk spelare utan en lycklig vinnare i Slovenien. Den totala vinstsumman slutade på 187 342 327 kronor. Dock blev det två svenska vinnarrop vid denna dragning ändå då två svenska spelare lyckades få 4+2 rätt och därmed blev strax över 150 000 kronor rikare. Jackpotten börjar nu om på 10 miljoner Euro inför nästa dragning som sker på fredag.

sofie