Stora miljonvinster till svenska spelare

Under helgen blev det en hel del fina vinstutdelningar till våra svenska spelare.

Eurojackpot gav denna vecka raden 2, 6, 15, 18 och 24 med stjärnnumren 5 och 7. Ingen lyckades pricka in alla rätt, men däremot var det 4 spelare som tog sig nästan hela vägen. Bland dessa fanns det en svensk spelare som vann hela 11,2 miljoner kronor. Detta är den största svenska vinsten i spelet någonsin!

>> Spela på Eurojackpot och bli nästa storvinnare

Under lördagens lottodragningar blev det under varje dragning en ensam vinnare som lyckades pricka in sju rätt. Dessa fick för sina vinnande rader ta emot 2,8 respektive 2,3 miljoner kronor för detta. Ingen av dessa lyckades få minst två rätt på Joker och Drömvinsten fortsätter då att växa sig större och ligger just nu på 120 miljoner.

>> Spela på Lotto och knip åt dig Drömvinstens miljoner

Helgens stryktipsrad tycks ha varit en riktigt svår en, då det endast var en lycklig tippare som fick 13 rätt. För detta så fick denne ta emot hela 10 miljoner kronor, som är den stående vinstsumman till den som ensam lyckas få 13 rätt på sin rad.
Även på Europatipset blev det en del glada vinnare. 14 tippare lyckades få 13 rätt och tog därmed hem varsin vinstsumma på strax över 90 000 kronor.
Ett annat spel som inte så ofta har riktigt stora utdelningar är Måltipset. Denna helg var det däremot två spelare som lyckades gissa rätt antal mål i samtliga matcher och fick därmed dela på jackpotten som låg på 11 miljoner kronor.

>> Tippa på din favoritsport och bli nästa stora tipsvinnare

Ett stort grattis till helgens alla vinnare!

sofie