Spela på Oddset under vinter-OS

På fredag så är det till slut dags för sportevenemanget som så många har väntat på – Vinter-OS i Sotji där atleter från hela världen under två mycket intensiva veckor kommer göra upp i 98 olika grenar. Totalt finns det 294 medaljer att plocka hem och det är just dessa som samtliga tävlande har siktet inställt på.

En av de sporter som brukar få mycket uppmärksamhet under mästerskapen är ishockeyn där Sverige kommer in med ett starkt lag med spelare både från SHL, NHL och andra stora ligor. Laget spelar sin första match mot Tjeckien på onsdag i nästa vecka och enligt Svenska Spels odds så lutar det åt en svensk seger. Förutom Tjeckien så kommer Tre Kronor även att spela match mot Lettland och Schweiz i gruppspelet som avgör om man tar sig vidare till kvartsfinal eller ej. Under fjolårets hockey-VM så vann Sverige över just Schweiz i finalen och man plockade då hem ett guld på hemmaplan.

En sport som Sverige har haft stora framgångar i på damsidan är curling och även här så verkar det som att oddsen tror på en svensk medaljplats. Både på damerna och herrarnas curlingspel kan man satsa pengar via svenskaspel.se.

sofie