Rekordmånga vinster under 2012

Under 2012 slog Svenska Spel rekord i antalet miljonvinster som delades ut för spel på webben. Den elektroniska trisslotten gav hela 137 nya miljonärer, vilket är ungefär en vinnare var tredje dag. Vissa vinner en miljon direkt på skrapet, medan andra har fått skrapa till sig större vinster på Tv-skrapet och Månadstriss.

Även på Lotto fanns det en hel del lyckliga vinnare. hela 124 personer lyckades bli miljonärer efter att ha spelat på ett av Sveriges populäraste spel. Årets högsta vinst var såklart Drömvinsten som gick ut på 134 miljoner.

Ett spel som inte gett lika stora, men betydligt fler vinster under åren är Keno. Anledningen till detta är att man som spelare kan välja olika nivåer att spela på och då ha chans till få stora eller många små vinster. I genomsnitt delas hela 33 miljoner vinster ut varje år till Sveriges kenospelare.

Hittills har 2013 börjat väldigt bra på storvinstfronten och det återstår nu att se om segervittringen håller i sig. I och med Eurojackpots intåg så kanske vi lyckas slå rekordet i Sveriges största spelvinst som hittills ligger på 215 miljoner kronor.

sofie