Plötsligt händer det!

Triss presentkodMan brukar höra att de så väl omtyckta trisslotterna ger vinst på var tredje vinst, men ofta tycker man själv att man aldrig vinner. Precis så kände ett par i Luleå som ofta köpte trisslotter som antingen gav nit eller någon enstaka mindre vinst. Dock höll känslan att de skulle köpa ytterligare en lott för att prova lyckan i sig och när de för några dagar sedan var ute och åkte så köpte de hem ytterligare en lott. När de sedan kom hem och skrapade denna så visade symbolerna ingenting mindre än tre miljonbelopp!

När de ringde till Svenska Spel för att bekräfta sin vinst så berättade dem denna historia och det gjorde Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson mycket gladn
– Nu när vi verkligen vet att miljonvinsten är på riktigt och vi kan gå till banken, känns allt jättebra! Vi har bara vunnit småvinster tidigare och hade tankar på att lägga av med Trisslotter. Men så gav vi lotten en sista chans och det är vi mycket nöjda med just nu!, hade paret sagt.

Att uppleva känslan av att aldrig vinna är därför inte någonting som ska göra att man ger upp, utan det kan vara värt ytterligare ett försök. För precis som trisslottens slogan säger – Plötsligt händer det!

>> Skrapa en digital Trisslott på Svenska Spels hemsida här!

sofie