Om oss

Lotto är ett av världens mest uppskattade spel. Vi bakom spelalotto.se ansåg därför att det var dags att skapa en webbsida av lottospelare för lottspelare. Syftet med sidan var att skapa en informativ sajt där alla som är intresserade av lotto, eller som vill börja spela lotto, kan få all den information som de behöver, både för att bli bättre spelare men också för att ta del av roliga fakta om spelets historia.


Det är bättre att få information från några som vet vad de pratar om. Från några som vet vilka fallgropar man ska undvika och som har testat olika lottosajter, spelsystem och strategier. Det känns på något sätt tryggare att höra från likasinnade hur lotto fungerar än från spelsajter som bara vill att spelarna ska spela mer. Det är därför vi har med avsnittet ”Lottohistorier” där du kan ta del av fem personers tankar och erfarenheter om lottospelande.

Lotto är inget skicklighetsspel. Det är inte som poker där man kan studera sina spelare och väga sin hand mot vad man vet finns i kortleken. Det är heller inte som betting där man kan studera odds och nyheter för att väga vilket bett som är säkrast att satsa på. Det finns ingen särskild strategi man kan följa för att ta reda på vilka nummer som kommer komma upp i dragningen. Det enda man kan göra är att spela på fler rader för att ha en större chans till vinst. Men det finns några viktiga tips som vi tycker är bra att ha i åtanke när man spelar på lotto.

Först och främst, det spelar ingen roll hur mycket du studerar ditt horoskop, kinesiskt som europeiskt, och huruvida du har lagt nycklarna på bordet eller någon gång de senaste 7 åren har krossat en spegel. Det spelar ingen roll om du har tur eller otur i kärlek. Inget av ovannämnda händelser påverkar lottospelets utkomst, men om din magkänsla säger till dig att satsa på ett särskilt nummer – följ den känslan. Även om det inte är rätt har du i alla fall följt din instinkt.

Vi på spelalotto.se rekommenderar även att man spelar med måtta. Spela inte över din budget och försök aldrig att ”vinna tillbaka” pengarna som du har förlorat. Du spelar för att du tycker att det är underhållande och för att det är ett roligt spel att spela tillsammans med vänner och familj.