Oddsen inför sommarens VM

Härom dagen så lottades de slutliga grupperna inför fotbolls VM som i sommar går av stapeln i Brasilien. Inför sportevenemang som dessa så brukar många sport- och spelintresserade välja att spela på något av alla de spel som dyker upp hos spelbolagen. Det kan gälla att gissa vem som kommer att vinna en viss grupp eller match samt om ett lag tar medalj i mästerskapet eller ej. Det är nästan bara fantasin som sätter gränserna för vilka olika odds som finns att spela på.

Hos Svenska Spel så finns det redan nu ett flertal olika odds att spela på inför mästerskapet. Enligt de aktuella oddsen just nu så kan man se att många tror på Brasilien som en vinnare av turneringen på hemmaplan. Förutom detta lag så har även Argentina och regerande mästarna Spanien stort förtroende hos spelarna.
Oddsen kan komma att förändras fram tills mästerskapet drar igång, men spelar du redan idag så får du till exempel 6,4 gånger pengarna om Portugan (som slog ut Sverige i play-off spelet) tar och vinner hela turneringen.

sofie