Miljonvinnare på Lotto & dubbelvinst i Europa

Spelhelgen inleddes som vanligt med fredagens dragning på Eurojackpot där det ytterligare en gång inte blev någon som fick alla rätt på in rad. Som mest fick två vinnare ute i Europa 5 rätt vilket gav dem 440 000 kronor vardera. Jackpotten rullar därför vidare upp till 139 miljoner kronor till nästa dragning.

>> Var med tävla om 139 miljoner kronor på Eurojackpot

Under fredagen blev det även en dragning på det andra europeiska lotteriet Euromillion där den stora jackpotten gick ut i förra helgen. Bara en vecka senare så gick den ut ännu en gång och nu var det två vinnare från Irland och Spanien som hade lyckats få alla rätt. Vinstsumman som dem får dela på uppgick till strax över 25 miljoner Euro.

>> Bli stormiljonär – Spela på Euromillions

Under premiären av Körslaget så blev det en ensam lottovinnare som lyckades få sju rätt på sin rad under Lotto 1. Vinnaren som är bosatt i Tranemo kan nu lösa in sin rad mot en vinstsumma på 6,7 miljoner kronor!

>> Ta chansen på Drömvinsten – Spela på Lotto

Utöver att det svenska landslagets VM-kval match mot Irland så spelades det en hel den fotboll i helgen. På Stryktipset var det hela 429 tippare som fick alla rätt och på Europatipset blev det 7 vinnare som fick ta emot varsin vinstsumma på strax över 330 000 kronor.

>> Fotbollsintresserad? Tippa rätt med Stryktipset!

sofie