Miljonärer på Stryktipset

Utöver att det blev fyra vinnare under lördagens dragning av lotto och joker så vart det nog många glada rop i tv-sofforna när helgens fotbollsmatcher spelades.

>> Spela din rad inför nästa helgs omgång redan nu

stryktipset-varumarkeSom ni kanske minns så finns fortfarande chansen att ta hem hela 21 miljoner kronor om man blir ensam med 13 rätt på Stryktipset. Dessutom fanns det en jackpott på 9,5 miljoner i prispotten. Under lördagen var det många som försökte sig på att bli ensamma vinnare och hela 12 personer lyckades pricka in rätt resultat för samtliga matcher. Två av vinnarna hade spelat fler än bara en rad och då lyckats få vinst med 10,11 eller 12 rätt även på dessa rader. Detta resulterade i att de båda blev miljonärer! Vinnarna som lämnat in sina rader bor i Helsingborg- och Södertäljetrakterna.

>> Spela din rad inför nästa helgs omgång redan nu

EuropaT_posUtöver vinnare på Stryktipset så blev det även en fin utdelning till de vinnare som lyckades få 13 rätt på sina rader på Europatipset. Sex vinnare lyckades med detta och fick för det ta emot en vinstsumma på närmare 370 000 kronor.

sofie