Många glada helgtippare

Denna helg blev det ingen ny storvinnare på Eurojackpot och jackpotten rullar därför vidare till nästa dragning. Däremot lyckades två spelare ute i Europa att ta sig nästan hela vägen och fick för detta varsin vinstsumma motsvarande 3,4 miljoner kronor. Till de svenska spelarna blev det inga större utdelningar.

>> Spela på Eurojackpot – Spelet med de högsta vinsterna

Under lördagens lottodragning så blev det redan på Lotto 1 två nya miljonvinnare. Dessa fick dela på jackpotten som var på 7 miljoner kronor och fick då hela 3,7 miljoner kronor vardera för sina rätta rader. På Lotto 2 blev det ingen som lyckades på alla rätt, men det blev ändå en del vinster som delades ut till övriga spelare.

>> Spela på Lotto och vinn livsförändrande miljoner!

På Stryktipset var det denna helt ett stort antal tippare som lyckades med att få 13 rätt. Hela 60 spelare lämnade in kompletta rader och för detta fick dessa spelare dela på de 10, 5 miljoner som fanns i jackpotten. Hela 175 000 kronor blev utdelningen till samtliga vinnare. Även på Europatipset blev det några spelare som lyckades få alla 13 rätt, närmare bestämt fem stycken. Dessa kan nu lämna in sina spelrader och plocka ut varsin vinstsumma på 330 000 kronor.

>> Tippa på sport – 13 rätt ger respekt!

sofie