Lottovinnare överraskades med miljonvinst

Efter att Drömvinsten delades ut under förra helgen så var det många som valde att prova sin lycka på Lotto denna helg. Detta resulterade i tre lyckliga vinnare som lyckades få sju rätt och i och med det bli miljonärer!

>> Bli miljonär redan på onsdag – Spela på lotto!

Efter dragningen av numren för Lotto 1 stod det klart att det var en ensam vinnare som lyckats pricka in alla rätt. Vinnaren som är bosatt i Skövde vann hela 4,1 miljoner kronor efter att ha spelat ett lottospel med åtta rader för 48 kronor. Vinnaren trodde att ha hade vunnit 10 000 kronor på Lotto och blev då glatt överraskad när Svenska Spel ringde upp honom under söndagen och gratulerade till miljonvinsten. Han och hans fru har spelat på samma nummer under en längre tid och till slut så gav dem en rejäl utdelning.
Under Lotto 2 så blev det ytterligare nya miljonärer efter att två vinnare boende i Årsta och på Öland fått sju rätt på sina rader. För detta fick dem en utdelning på 1,2 miljoner kronor vardera.

>> Bli miljonär redan på onsdag – Spela på lotto!

Inte nog med att det blev många lyckliga vinnare under lottodragningen, så blev det även glädjerop i Landskrona när en lycklig vinnare prickade in alla rätt på Joker. För detta fick vinnaren hela 10 miljoner kronor! Vinnare hade köpt sig ett färdigt lottopaket för 100 kronor med den perfekta jokerraden som verkligen gav valuta för pengarna.

sofie