Kan du inte välja? Köp Lördagsgodis!

lordagsgodisDet är oftast under helgerna som de riktigt stora vinsterna finns att håva in och denna helg är inget undantag. Drömvinsten ökar för varje dragning och har i ett par veckor framöver dessutom 25 miljoner kronor extra att dela ut. Inför denna dragning är potten uppe i hela 231 miljoner!
Spelar du Lotto utan Joker så har du tyvärr inte chans på Drömvinsten, men ändå en jackpott på 8 miljoner kronor om du lyckas få alla sju rätt under dragningen.

Alla dagar i veckan är det “Lett å vinne” på Keno och helgerna är inget undantag. Varje dag har du som spelare chans att vinna hela 15 miljoner kronor. Vill du vara mer säker på din vinstchans spelar du med färre nummer, men vinner isåfall lägre summor.
Utöver dessa turspel så ägnas helgerna åt fotbollsfantasterna. Både Stryktipset och Måltipset avgörs under helgen och nu när Tips-SM pågår är det ännu mer spännande!

Kan du inte välja mellan dessa spel är ett utmärkt val att köpa Svenska Spels Lördagsgodis. Här hittar du tipsrader tippade med hjälp av Xperten samt framslumpade lotto- och kenorader. Du kan välja mellan tre storlekar på påsarna som alla innehåller en mix av tur och strategi.

>> Här kan du köpa din godispåse!

sofie