Historisk spelhelg i Sverige

Denna helg blev det precis som vi hade hoppats ett riktigt ordentligt vinstregn över hela Sverige! Inte nog med att Drömvinsten delades ut så fick vi en mängd nya miljonärer.

lotto-varumarkeTill att börja med kan vi ta upp den fantastiska vinstutdelningen under lördagens lottodragning. På Lotto 1 var det hela fem vinnare som lyckades med att få 7 rätt på Lotto och kunde för detta inkassera en vinst på 3,9 miljoner vardera. Bara minuter senare var det ytterligare två vinnare som fick alla rätt på Lotto 2. Dessa vinnare fick ta del av en vinst som blev på 1,4 miljoner kronor per vinnare.

lottodromvinsten1Totalt hade alltså hela sju personer chans att ta hem Drömvinsten under kvällens dragning och när det var dags för dragningen av kvällens jokernummer var det många som satt på spänn. När det näst sista jokernumret drogs fram var det två av lottovinnarna som hade prickat in rätt nummer och hade chans att ta hem den stora vinsten. Till slut snurrades en femma fram vilket resulterade i att en ensam vinnare från Norrköping hade vunnit Drömvinsten på hela 237 miljoner kronor! Denna vinst är inte bara den högsta Drömvinst-summan någonsin utan även den största spelvinsten någonsin i Sverige! Vinnaren hade spelat 15 rader för 100 kronor och är ännu okänd för Svenska Spel som nu värnar till vinnaren att hålla hårt i sitt spelkvitto.

joker-varumarkeUtöver alla dessa vinnare på Lotto så var det även två vinnare som lyckades få 7 rätt på Joker och då plocka hem varsin vinstsumma på 10 miljoner kronor! Båda dessa vinnare hade lämnat i sin jokerrad tillsammans med ett spel på Lotto, men självklart kan även spela på Joker med många andra av helgens spel.

403010_10152288582420062_65612967_nEurojackpot började denna helg om med en jackpott på 83 miljoner kronor som rullar vidare till nästa vecka då ingen lyckades få alla rätt. Under dragningen lyckades vi däremot få den första svenske miljonvinnaren på spelet. Spelet var ett andelsspel hos en lokal butik i Göteborg med sammanlagt 10 vinnare som fick dela på vinsten. Totalt inbringade raden 1,2 miljoner kronor som delas mellan vinnarna.

Utöver alla vinster i de olika turspelen så blev det även många stora utdelningar i fotbollens värld. Hela 222 rader lyckades pricka in 13 rätt på Stryktipset, vilket resulterade i en lite lägre vinstutdelning, men desto fler glada vinnare. Närmare 25 000 kronor kunde dessa vinnare plocka ut med hjälp av sin vinnande rad. På Europatipset blev det sex vinnare som fick ta hem strax över 430 000 kronor vardera efter att ha spelat på rader med 13 rätt vardera.
MalT_posDet slutar dock inte där. På Måltipset var det tre personer som blev miljonärer efter att ha gissat rätt antal mål i samtliga åtta matcher. Vinstsumman blev på 1,5 miljoner kronor tack vare jackpotten som var på 4,5 miljoner kronor.

Grattis till alla helgens vinnare!

sofie