Helgens vinster – Ännu en jokervinnare!

403010_10152288582420062_65612967_nJackpotten på 169 miljoner rullade över under fredagens Eurojackpot-dragning och ligger nu inför kommande spelomgång på hela 196 miljoner kronor. Ingen lyckades få samtliga rätt, men det var två spelare som tog sig nästan hela vägen och för det tog hem motsvarande 1,7 miljoner kronor i vinstsummor. För de svenska spelarna blev det inga större vinstutdelningar och vi håller nu alla tummarna för att jackpotten kan hamna hos en svensk vinnare nästa gång.

>> Spela på Eurojackpott och vinn jackpotten på 196 miljoner!

joker-varumarkeUnder lördagens lottodragning blev det ingen som fick sju rätt och lottojackpotten på 9 miljoner kronor rullar även den vidare till onsdagens dragning,samtidigt som den växer till 13 miljoner kronor. Däremot var den en lycklig vinnare som fick sju rätt under lördagen, men då på Joker. Detta gav den ensamme vinnaren från Ängelholmstrakten hela 10 miljoner kronor. Detta är den fjärde storvinsten på Joker på en mycket kort tid och det var senast i onsdags som den senaste vinsten delades ut till en vinnare i Kista.

>> Lotto + Joker = DRÖMVINSTEN! Spela på Lotto idag!

stryktipset-varumarkeHelgens Stryktipsrad innehöll en mix av ettor, kryss och tvåor, men ändå var det hela 109 lyckliga spelare som lyckades pricka in samtliga rätt resultat. Vinstutdelningen blev på 31 000 kronor vardera, medan de fyra vinnare som fick alla rätt på Europatipset fick närmare 420 000 kronor för sin insats.

De internationella jackpottarna rullade alla över och ligger nu redo inför kommande dragningar med ännu större vinster. Euromillions har till exempel en jackpott på hela 1 231 000 000 kronor inför morgondagens dragning!

>> Spela på Euromillions hos Multilotto

sofie