Helgens vinnare på hemma- och bortaplan

På fredagen blev det inga större svenska vinnare då Eurojackpot istället gav utdelning på andra håll ute i Europa. Den stora jackpotten delades dock inte ut utan fortsätter att växa ytterligare och ligger just nu på hela 317 miljoner kronor. Den största vinsten som delades ut blev på 4,6 miljoner kronor till en vinnare som fick 5+1 rätt. De svenska vinnarna fick dock nöja sig med mindre vinster för 4+1 rätt.

>> Spela på Eurojackpot och slå det svenska jackpotrekordet!

Under lördagens lottodragning blev det en ensam lycklig vinnare som tog hem jackpotten som låg i potten. Hela 4,8 miljoner kronor tog vinnaren som är bosatt i Landskrona hem. Vinnaren hade spelat ett femveckorsspel på Lotto och dagens rad kostade endast vinnaren 12 kronor.

>> Spela på lotto inför onsdagens dragning

Under helgens fotbollsmatcher blev det en blandad utgång och även flera glada storvinnare på länkarna eller i tv-sofforna. På Stryktipset låg det en jackpott på 7 miljoner kronor i potten och det blev nio vinnare som fick dela på denna. Dessutom var det tre vinnare som lyckades få tretton rätt på Europatipset som även de kunde fira att de blivit storvinnare. Strax över en halv miljon kronor vardera kunde vinnarna räkna in lagom till semestern.

>> Betta på fotboll lagom till dam-EM

Ute i världen blev det också ett ordentligt glädjejubel när en ensam vinnare prickade in samtliga rätt på Mega Millions och då kunde plocka in storvinsten på 79 miljoner dollar! På de övriga storlotterierna så blev det inga jackpottvinnare och vinsterna växer sig därmed ännu större till nästa dragning.

sofie