Helgens svenska storvinster

Helgerna är den tid på veckan som de flesta väljer att vara med i olika lotteridragningar och liknande. Därför har de flesta stora spelen lagt sina dragningar just under fredags- och lördagskvällarna. Detta betyder att det ibland blir några lyckliga vinnare som får en ordentlig avslutning på veckan. Så blev det även denna gång och då även på hemmaplan här i Sverige!

Vi börjar ute i Europa där en mängd spända spelare hade lämnat in sina spelade rader för att vara med vid fredagens Eurojackpot-dragning. Jackpotten låg då på 143 miljoner kronor, som den med alla rätt skulle få. Dock var det ingen som lyckades ha så mycket tur med sig att vinna den stora jackpotten, men det blev några spelare som tog sig nästan hela vägen. Med 5+1 rätt fick 2 vinnare ute i Europa varsin vinstsumma på 3,5 miljoner kronor vardera. Dessutom var det 2 spelare som fick 5 rätt och därmed nästa en miljon svenska kronor vardera i vinstsumma. Den största svenska vinsten gick till en spelare som fick 4+2 rätt och var på 173 000 kronor.

Under lördagens dragning på Lotto blev det betydligt större vinstutdelning till våra svenska spelare. Under dragningen för Lotto 1 var det 2 inlämnade rader med rätt nummer som fick varsin vinstsumma på hela 7,3 miljoner kronor. De vinnande raderna hade lämnats in i Kalmar och Väckelsång utanför Växjö. Ett stort grattis till vinnarna!

sofie