Helgens miljonvinster i hela Europa

Under fredagens Eurojackpot-dragning var det ingen som lyckades att få 5+2 rätt, vilket betyder att jackpotten ännu en gång växer sig större. Den är nu uppe i 103 miljoner kronor inför fredagens dragning och förhoppningsvis kan vi då få se en lycklig vinnare ta hem potten. Även fast den största vinsten uteblev denna gång så var det en del andra vinster som delades ut. Tre vinnare ute i Europa tog hem strax över en miljon kronor vardera och även två svenska vinnare kunde fira helgen med 830 000 kronor extra på kontot.

>> Delta i Europas största lotteri – Eurojackpot

Under lördagens lottodragning blev det tre lyckliga vinnare som lyckades få sju rätt på sina spelade rader. Eftersom det var en jackpott på lotto så blev utdelningen på Lotto 1 hela 7 miljoner kronor var till de två lyckliga vinnarna. Den ensamme vinnaren på Lotto 2 fick även den en bra utdelning på 2,5 miljoner kronor. Drömvinsten gick dock inte ut och det betyder att den rullar på till nästa dragning.

>> Spela på Lotto inför onsdagens dragning

Även på Stryktipset fanns det en jackpott som delades ut mellan de 22 vinnare som fick 13 rätt. Efter fördelningen så fick varje vinnare ta del av en halv miljon kronor vardera. Även på Europatipset fanns det några lyckliga vinnare, närmare bestämt 14 stycken. Dessa fick ta del av en vinstsumma på 70 000 kronor. På Måltipset fanns det en jackpott på 7,5 miljoner kronor i potten, men denna lyckades ingen knipa åt sig.

>> Är du ett fotbollsfan? Spela på odds!

Utöver många glada vinnare i Sverige blev det även en utdelning ute i Europa. I Schweiz såldes en lott till Euromillions som resulterade i den stora jackpottvinsten på hela 810 miljoner kronor!

sofie