Helgens jackpottar

Ikväll är det dags för veckans dragning av Eurojackpott. Som vanligt är spelstopp klockan 19.00 och dragningen visas ca 23:00 i TV4. Denna vecka ligger jackpotten på 105 miljoner kronor. Dessutom så finns det ju en ny chans på Drömvinsten redan på lördag. Efter att jackpotten gick ut förra helgen börjar den om och ligger inför morgondagen på 81 miljoner kronor.

Vill du spela på båda dessa storspel så kan en idé vara att köpa dig en Jackpotpåse från Svenska Spel. Denna innehåller alltid den bästa mixen av spel med stora jackpotts som spelas ut under helgen. Denna vecka innehåller påsen utöver spel på Eurojackpott och Lotto även rader för Stryktipset som har ej jackpott på hela 9,5 miljoner kronor till en ensam vinnare med 13 rätt.

Även Multilotto erbjuder en hel del stora spel inför helgen. Powerball har växt till sig ordentligt och är uppe i närmare en miljard svenska kronor. Dessutom har Megamillions en prissumma på 680 miljoner kronor till den som lyckas få alla rätt under kvällens dragning. Är du mer intresserad av ett europeiskt spel så kan vi rekommendera Euromillions som delar ut 275 miljoner till den som får alla rätt på sin rad.

Att vinna dessa stora summor är inte helt omöjligt. Under de senaste fyra helgerna så har någon lycklig vinnare lyckats ta hem just en sådan stor summa. Inget är omöjligt att det även händer denna helg!

sofie