Helgen gav många glada vinnare

Eurojackpot gav inte heller denna vecka någon storvinst och jackpotten rullar då vidare ännu en gång. Däremot var det två vinnare ute i Europa som med 5+1 rätt blev miljonärer. Största svenska vinsten var på 1800 kronor och gick till 8 spelare som fått 4+1 rätt.

En annan dragning som däremot gav stora vinster under fredagen var Euromillions. Här lyckades två vinnare från Portugal och Frankrike pricka in den rätta raden och de får då dela på den stora jackpotten på över 25 miljoner Euro.

>> Vill du också vinna stort? Spela på Euromillions

Under lördagens lottodragning så var det en lycklig vinnare som lyckades pricka in alla rätt med sin spelade rad. Vinnaren som är bosatt i Jönköping fick för detta ta emot en vinstsumma på hela 5,5 miljoner kronor. Den höga vinstsumman berodde till viss del på den jackpott som fanns på helgens Lotto.

På Stryktipset var det hela 19 tippare som lyckades få alla rätt på raden som innehöll en mix av olika matcher. Även på Europatipset var det många som lyckades med alla rätt, rättare sagt 68 spelare. Dessa fick då en utdelning på 35 000 kronor vardera. Vinnarna på Stryktipset fick hela 294 000 kronor var.

sofie