Förberred dig inför Tips-SM

tipssm2013Imorgon lördag så drar äntligen Tips-SM igång. Under de sex kommande veckorna kommer de som deltar tävla om att få de bästa raderna på Stryktipset. Man kan delta både i form av lag eller individuell tävlan och i år finns det riktigt fina priser att vinna!

Den som lyckas ta hem Tips-SM har tidigare kunnat få njuta av en stor summa pengar samt en exklusiv fotbollsresa till ett stort fotbollsarrangemang. I år är det inte bara vinnaren som får ta del av dessa priser, utan alla lag och individuella tävlande som tar sig till en femteplats eller högre får ta del av kakan. Samtliga individuella spelare i top-5 får tillsammans med det vinnande laget åka till England för att se premiären av Premier League på plats. Här kan du läsa mer om priserna.

Utöver extra fina vinster så kan man denna gång ta del av en mängd olika hjälpmedel för att kunna förbättra sitt stryktipsresultat. Inför varje tipsomgång så kan du se ett avsnitt av webbserien “Vi ses på Lördag” där Eskil och Björn Hellberg ger speltips inför veckans rad och även intervjuar intressanta gäster från fotbollsvärlden.

Dessutom hittar du varje vecka på Svenska Spels hemsida tipsrader från turneringens tre ambassadörer. Dessa tre är Svenska Spels spelexpert Matte Forslund, Keno-programledaren Matilda Kinberg och fjolårets Tips-SM vinnare Kåre Åsberg. Dessa tre tippar sina rader med hjälp av sina kunskaper inom fotboll och hjälp från olika hjälpmedel precis så som du kan göra.

En av de större nyheterna som är till stor hjälp för de som deltar som lag är Livetipset.se. Här kan du och dina lagkamrater tippa era rader tillsammans och samtidigt chatta med varandra för att få till de bästa raderna. Dessutom kan ni följa resultaten på era rader live över nätet, med hjälp av en tabell som visar ställningen i realtid.

Så glöm inte att anmäla dig till årets stora tipsturnering och pröva dina kunskaper för att bli årets bästa tippare!

sofie