Fler resultat för populära storspel

Spelalotto.se fortsätter att växa och vi kan nu glatt meddela att vi från och med idag erbjuder de senaste resultaten på tre helt nya spel!

powerballVi har tidigare skrivit en del kring den storvinst som delades ut tidigare i år till en lycklig vinnare i New Jersey som vann 2 miljarder kronor på PowerBall. Allt efter att denna storvinst blev känd även här i Sverige så har intresset för spelet växt och nu hittar ni alltid det senaste resultatet för spelet här hos oss.
Du kan spela på PowerBall två gånger i veckan, onsdag och lördag och kort efter att dragningen görs så hittar du det senaste resultatet för PowerBall här hos oss. För att vara med gäller det att välja fem nummer mellan 1 och 59, samt ett bonusnummer mellan 1 och 35. Lyckas du pricka in minst 1 rätt siffra så har du vunnit och lyckas du få alla rätt har du vunnit den stora jackpotten som växer för varje vecka. Du måste lämna in din rad innan klockan 23:00 samma kväll som dragningen för att du ska kunna vara med.

euromillionsEtt annat spel som blivit uppmärksammat och som vi numera presenterar resultatet för är Euromillions.  Även detta är ett storlotteri med miljardvinster till den som lyckas pricka in fem rätt nummer mellan 1 och 50 samt två bonusnummer mellan 1 och 11. Dragningarna för spelet sker på tisdagar och fredagar och strax efter dragningen som sker i Paris hittar du det senaste resultatet för Euromillions här hos oss. I mars var det en vinnare i Frankrike som vann den stora jackpotten när denne fick alla rätt på sin rad och tog hem hela 132 miljoner Euro, vilket är mer än en miljard svenska kronor.

megamillions-varumarkeMegamillions är även det precis som Powerball ett amerikanskt lotteri med gigantiska vinster i potten. Här gäller det att pricka in rätt fem nummer mellan 1 och 56, samt ett bonusnummer mellan 1 och 46 för att vinna jackpotten som ökar vecka för vecka. På tisdagar och fredagar kan vi här i Sverige delta i spelet och strax efter dragningen, som sker nattetid för oss så hittar du det senaste Megamillions resultatet här hos oss. utöver att spelet är otroligt populärt borta i USA så innehar det även rekordet för den största jackpottvinsten på hela 640 miljoner dollar.

Hur spelar man då på dessa spel? Du skapar ett konto på Multilotto.com och där kan du spela di rad inför kommande dragning. Du kan även spela systemspel och bolagsspel tillsammans med dina vänner, samt lägga upp ett flerveckorsspel med samma rad precis som du kan göra för till exempel Lotto eller Keno.

sofie