Ensamma turspelsvinnare vann miljoner

Under helgen blev det många ensamma turspels-vinnare, men även en del delad glädje i sportens värld.

403010_10152288582420062_65612967_nUnder fredagen var det som vanligt dragning för Eurojackpot som då hade en jackpott på 116 miljoner kronor till den som lyckas få alla rätt i sin rad. tyvärr var det ingen som lyckades med detta, men en vinnare ute i Europa lyckades komma nästan hela vägen med 5+1 rätt. Detta gav lagom till helgen en vinstsumma på 3,1 miljoner kronor. För de svenska spelarna blev den högsta vinsten på 237 000 kronor till två spelare som fick  4+2 rätt, alltså även där endast ett nummer från full rad.

>> Spela på Eurojackpot och vinn 134 miljoner!

lotto-varumarkeUnder lottodragningen på lördagen blev det på Lotto 1 inga större utdelningar, men när det blev dags för Lotto 2 så fanns det en ensam vinnare som lyckades få alla sju rätt på sin rad. Vinnaren som är bosatt i Vislanda lyckades då knipa åt sig hela 2,3 miljoner färdigskattade kronor i vinstpengar. Vinnaren hade spelar ett 10-raders system och även använt sig av Svenska Spels spelkort, vilket gör att man snabbt kan identifiera vem vinnaren i fråga är.

>> Spela Lotto inför onsdagens dragning – 24 miljoner i jackpott!

joker-varumarkeNär det var dags för dragning av lördagens jokernummer så blev det även här en ensam vinnare som lyckades med att pricka in alla rätt på veckans rad. Man kan tro att det skulle vara lika enkelt att få sju rätt på joker som på lotto, men med tanke på att man här även måste få siffrorna i rätt ordning så blir det mycket svårare.
Vinnaren som är bosatt i Västerås hade spelat Joker för 10 kronor och kunde då räkna in en jokervinst på hela 10 miljoner kronor.

stryktipset-varumarkeNär samtliga fotbollsmatcher som var med på veckans rad på Stryktipset hade spelats blev det klart att hela 404 personer lyckades pricka in alla rätt på raden som bland annat innehöll Champions League-finalens möte mellan Dortmund och Bayern München. Utdelningen blev då strax över 9 000 kronor och därför föll utdelningen för 11 och 10 rätt bort. Detta gör att det i denna vecka ligger 7,5 miljoner i jackpott på Stryktipset.
Europatipset hade färre vinnare men då en bättre utdelning. Fyra lyckliga vinnare lyckades få alla rätt och fick då ta hem varsin vinstsumma på 464 000 kronor.

>> Spela dina odds inför veckans fotbollsmatcher

sofie