Ensam miljonär på Måltipset

MalT_posUnder helgens dragningar så blev det en lycklig spelare som blev miljonär på Måltipset. Vinnarna var ett par från Stockholm som under 15 års tid spelat på samma siffror vecka till vecka och nu fick lön för mödan. Den vinnande raden är nämligen sammansatt av familjens födelsedagar och andra siffror som är betydelsefulla för det vinnande paret.

Hustrun satte ihop raden och mannen lämnade in den hos närmaste spelombud fram tills att han som många andra gick över till att lämna in sin rad via Svenska Spels spelbutik på nätet. Att siffrorna föll rätt just denna vecka ligger det ingen slags fotbollsanalysering bakom, utan ren tur. Var vinstpengarna ska gå är ännu inte klart, men en dröm för paret är att få se skidskytte i Ruhpolding i Tyskland på plats. En annan dröm för skidfantasterna är avslutningen på Tour de Ski.

403010_10152288582420062_65612967_nDenna helg var det ju även premiär för Eurojackpot här i Sverige. Tyvärr blev det inga svenska miljonärer, men en rad spelad i Sverige lyckades med att få 4+2 rätt vilket gav en utdelning på 148 000 kronor. En lycklig vinnare ute i Europa lyckades dock ta hem ca 3,4 miljoner kronor efter att ha fått korrekt rad och även prickat in ett av de två stjärnnumren.

sofie