Ensam jackpottvinnare denna helg

Efter ett par veckor utan någon storvinnare så gick Eurojackpot ut denna fredag och högvinsten låg då på strax över 135 miljoner svenska kronor. Dock var det tyvärr inte en svensk vinnare som tog hem denna summa, utan den gick till en lycklig vinnare i Italien. Utöver denna storvinst så blev det tre andra miljonvinnare ute i Europa efter att veckans nummer var dragna. Sverige fick dock nöja sig med något minste vinster.

>> Spela på Eurojackpot – Just nu 96 miljoner i jackpott!

På lördagen var det dags att dra flera nya vinnare på Lotto, men de större vinsterna uteblev denna gång. Både på Lotto 1 och Lotto 2 fanns det ingen som lyckades med att pricka in sju rätt och därav fanns det inte heller någon som hade chansen att vinna Drömvinsten. Den stora jackpotten rullar därför vidare och är till onsdagens dragning uppe i 144 miljoner kronor. Dessutom är det jackpott på Lotto med 11 miljoner kronor till de som lyckas få sju rätt.

>> Spela på Lotto med chansen på Drömvinsten och veckans jackpott

Helgens sportbetting innehöll matcher från hela världen och på Stryktipset blev det 13 vinnare som med 13 rätt var fick dela på jackpotten på 11 miljoner kronor. Även på Europatipset blev det fina vinstutdelningar. Nio lyckliga vinnare kan nu byta sin sin vinnande rad till en vinstsumma på 142 000 kronor.

>> Betta på sport och vinn stora miljoner!

Ute i världen skedde det också en del dragningar i olika lotterier. Tyvärr var det ingen här som hade turen med sig att få alla rätt och de höga mångmiljon-vinsterna rullar därför vidare till veckans dragningar.

>> Vill du bli stormiljonär? – Spela hos Multilotto!

sofie