Dubbla mångmiljonvinster delades ut

Under helgen blev det ett ordentligt vinstregn över hela Europa då jackpotterna på både Eurojackpot och Euromillions delades ut!

Eurojackpot bestod denna vecka den vinnande raden av siffrorna 6, 10, 21, 34 och 36 med stjärnnumren 1 och 4. När samtliga nummer var dragna stod det klart att en lycklig vinnare hade fått alla rätt på sin rad och därmed plockat hem jackpotten på 184 miljoner kronor. Vinnaren är bosatt i Finland och får därför sin vinst utbetald i Euro, vilket då ger en vinstsumma på 21 miljoner Euro.
Utöver denna storvinst så var det sex spelare som fick 5+1 rätt och varsin prissumma motsvarande 640 000 kronor. Även en svensk högvinst delades ut till en spelare med 4+2 rätt – över en halv miljon kronor blev vinstsumma för detta.

>> Du vet väl att du kan spela på Eurojackpot hos Multilotto!

Efter att jackpotten på Euromillions under flera veckor har växt sig större så delades den äntligen ut under helgens dragning. Denna gång gick vinsten till en spelare i Luxemburg som nu kan byta in sin vinstrad mot en summa på hela 65 miljoner Euro! I genomsnitt så delas jackpotten på Euromillions ut oftare än den på Eurojackpot. Summorna är också betydligt större, vilket kan göra det väl värt att pröva sin lycka på spelet.

sofie