25 vårmiljoner extra på Drömvinsten

lottodromvinstenDrömvinsten ligger nu efter lördagens dragning uppe på hela 224 miljoner kronor, vilket bara det är den högsta summan för Drömvinsten någonsin. Den största vinsten som delats ut var på 215 miljoner kronor, vilket göra att du redan under onsdagens dragning har chans att slå detta rekord.

Mellan 17-24 april så kommer Drömvinsten att innehålla 25 miljoner extra för att fira att våren äntligen är här. Detta gör att Drömvinsten då mitt i allt är uppe i 249 miljoner kronor, vilket inte bara är den högsta Drömvinst-summan någonsin, utan även har chansen att bli Sveriges största spelvinst någonsin! Bonusen på 25 miljoner kronor kan endast delas ut en gång, vilket innebär att den försvinner om Drömvinsten delas ut under nästa dragning. Därför är det hög tid att delta redan under onsdagens spelomgång.

Utöver att du kan ta hem denna rekordvinst på onsdag så har du även chans på en lottojackpott som innehåller 14 miljoner kronor om du lyckas pricka in 7 rätt. En perfekt vinst att sikta in sig på om du inte vill spela Lotto med Joker.

>> Spela din rad inför onsdagens dragning redan idag!

sofie